Betalning med presentkort

Du har möjlighet att betala med presentkort som är köpt antingen på vår online shop eller i en BESTSELLER butik.

Gör följande för att betala med ett presentkort:

För presentkort som köpts via BESTSELLERs online shop hittar du det 19-siffriga kortnumret och den 4-siffriga kontrollkoden längst ner i PDF-filen. För fysiska presentkort (OneCard) som köpts i en BESTSELLER-butik (undantaget J.LINDEBERG butiker), hittar du både den 4-siffriga kontrollkoden och det 19-siffriga kortnumret på baksidan av presentkortet.

Du kan använda upp till 5 presentkort på varje beställning du gör. Det maximala presentkortsbelopp som du kan använda vid ett beställningstillfälle är 2.000,00 SEK.

Du kan kombinera en betalning med presentkort med en kreditkortsbetalning i samma order. Tyvärr går det inte att kombinera en betalning med presentkort med betalning via Klarna faktura eller Klarna konto.

Det är tyvärr inte möjligt att få någon rabatt när man köper ett Presentkort. Har du tappat bort ditt presentkort är det inte möjligt att få det spärrat. 

 

Återbetalning vid returnering

Vid returnering av varor som är betalda med presentkort kommer du att få tillbaka ett nytt presentkort på e-mail. Om beställningen betalades med en kombination av ett presentkort och ett kreditkort kommer den kontanta betalningen, till kreditkortet, att återbetalas först. Om det fortfarande kvarstår ett överskjutande belopp kommer du att få ett nytt presentkort med det återstående beloppet. Det nya presentkortet skickas automatiskt på e-mail till den e-mailadress som du har angett vid beställningen. 

 

Presentkort och butikerna

Presentkort som är köpta i fysiska butiker (förutom J.LINDEBERG butiker) kan användas i BESTSELLERs online shop. Presentkort som är köpta på vår online shop kan användas till köp av alla våra olika märken på online shoppen eller i den specifika fysiska butik för det varumärke som presentkortet köptes från (förutom J.LINDEBERG butiker). Exempelvis kan VERO MODA presentkort användas i VERO MODA butiker osv. Du kan läsa våra villkor för presentkort här.

Oavsett var du har köpt ditt presentkort kan du kontrollera saldot på vår online shop.