Betalning med presentkort

Du har möjlighet att betala med presentkort som är köpt antingen på vår online shop eller i en BESTSELLER butik.

Gör följande för att betala med ett presentkort:

För presentkort som köpts via BESTSELLERs online shop hittar du det 19-siffriga kortnumret och den 4-siffriga kontrollkoden längst ner i PDF-filen. För fysiska presentkort (OneCard) som köpts i en BESTSELLER-butik (undantaget J.LINDEBERG butiker), hittar du både den 4-siffriga kontrollkoden och det 19-siffriga kortnumret på baksidan av presentkortet.

Du kan använda upp till 5 presentkort på varje beställning du gör. Det maximala presentkortsbelopp som du kan använda vid ett beställningstillfälle är 2.000,00 SEK.

Presentkortsbetalning kan kombineras med en kreditkortsbetalning eller PayPal betalning i samma köp. Det är dock tyvärr inte möjligt att kombinera en presentkortsbetalning med en faktura- eller kontobetalning.

Det är tyvärr inte är möjligt att betala med presentkort om du beställer från en mobilenhet.

Vänligen observera att det inte är möjligt att få någon rabatt när man köper ett Presentkort. Har du tappat bort ditt presentkort är det inte möjligt att få det spärrat. 

 

Återbetalning vid returnering

Vid returnering av varor som är betalda med presentkort kommer du att få tillbaka ett nytt presentkort på e-post.

Om köpet blir betalat med en kombination av presentkort och en annan betalningsform (kreditkort eller PayPal) återbetalar vi dig först beloppet du betalade med kreditkort eller PayPal. Om det fortfarande är ett belopp kvar får du ett presentkort på det resterande beloppet. Det nya presentkortet skickas automatiskt på e-post till den e-postadress som du har angett vid beställningen. 

 

Presentkort och butikerna

Presentkort som är köpta i fysiska butiker (förutom J.LINDEBERG butiker) kan användas i BESTSELLERs online shop. Presentkort som är köpta på vår online shop kan användas till köp av alla våra olika märken på online shoppen eller i den specifika fysiska butik för det varumärke som presentkortet köptes från (förutom J.LINDEBERG butiker). Exempelvis kan VERO MODA presentkort användas i VERO MODA butiker osv.
Tänk på att SE.BESTSELLER.COM presentkort inte kan lösas in i en återförsäljningsbutik, utan de kan bara lösas in online.

Du kan läsa våra villkor för presentkort här.

Oavsett var du har köpt ditt presentkort kan du kontrollera saldot på vår online shop.